Despre noi

DTZ

Despre DTZ

DTZ este lider global in domeniul serviciilor imobiliare.  Furnizam ocupanților și investitorilor din toata lumea servicii integrate de cel mai inalt nivel care cuprind intermediere inchirieri și brokeraj, property și facility management, piețe de capital, investiții și asset management, evaluari, project management și consultanța in construcții. In plus, prin serviciile noastre de cercetare și consultanța, recunoscute prin numeroase premii, oferim clienților noștri expertiza la nivel local și internațional, cat și prognoze si analize pentru a-i ajuta in luarea celor mai bune decizii pe termen lung. DTZ are 47.000 de angajați incluzand subcontractori, și opereaza in 52 țari, prin 208 birouri.

În noiembrie 2002, după nouă ani de activitate de succes pe piaţa imobiliară din România, Echinox Consulting a încheiat un acord de parteneriat cu compania multinaţională DTZ, una dintre firmele lider pe plan internaţional în domeniul imobiliar, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox.

www.dtz.com

apartament de inchiriat inchiriere apartament de lux inchiriere apartament premium apartament de lux de inchiriat Apartament Nordului Apartament Primaverii apartament de inchiriat zona nord apartament de lux de vanzare inchiriere vila premium apartament de vanzare zona nord Apartament Aviatorilor apartament de vanzare Apartament Herastrau imobil de inchiriat Floreasca imobil premium de vanzare inchiriere vila de lux vanzare vila de lux penthouse Vila Dorobanti