Despre noi

DTZ

In noiembrie 2002, dupa 10 ani de activitate de succes pe piata imobiliara romaneasca, Echinox a incheiat un acord de parteneriat cu compania multinationala DTZ, una dintre cele mai importante companii globale de servicii imobiliare. Prin urmare, Echinox a devenit reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox.

In Romania, va punem la dispozitie o gama completa de servicii pentru investitori, ocupanti si proprietari pe toate sectoarele pietei imobiliare.

DTZ a fuzionat cu Cushman & Wakefield in 2015 la nivel global. Noua companie opereaza sub brandul Cushman & Wakefield, are peste 43.000 de angajati, gestioneaza mai mult de 4 milioane de metri patrati la nivel global, in numele clientilor institutionali, corporativi si privati si va avea venituri de peste 5,5 miliarde de dolari.

 

apartament de inchiriat inchiriere apartament de lux inchiriere apartament premium Apartament Nordului apartament de lux de inchiriat Apartament Primaverii apartament de inchiriat zona nord apartament de lux de vanzare apartament de vanzare zona nord inchiriere vila premium apartament de vanzare Apartament Herastrau Apartament Aviatorilor imobil de inchiriat Floreasca imobil premium de inchiriat imobil premium de vanzare inchiriere vila de lux penthouse vanzare vila de lux